Om oss

En underbar naturupplevelse som ger ro för kropp och själ
ButikBildgalleri

Vårt  center

 

Ri

Butik

I vår butik kan du köpa det mesta som du behöver för din tur hos oss. Vi har stor erfarenhet av friluftsutrustning. Håll ett öga på denna del av hemsidan så kommer det fina erbjudanden inför säsongen 2023. Vi har en välsorterad fiske avdelning och en kunnig fiskeguide !

Vi har också ett litet sortiment av färskvaror och proviant. Eldstål, knivar, nödutrustning, bränsle till de flesta på marknaden förekommande gas och spritkök samt en välsorterad fiskeutrustningsavdelning.

Inför 2023 kommer vi att utöka vårt sortiment och även ge dig möjligheter att köpa friluftsutrustning som du kan få levererad direkt eller vid din ankomst.

Vi har WFI nätverk i huvudbyggnaden och du kan kolla avgångar för flyg, färjor och tåg samt boka din fortsatta resa. I gillestugan som normalt är öppen kvällstid är du välkommen att sitta ned och ta en fika med oss. I butiken finns också en liten ”myshörna” med mer information.

Ta gärna kontakt med oss

Vi vill gärna pratas vid innan du kommer. Tanken är att erbjuda dig vår erfarenhet och kännedom om detta unika vildmarksområde. Du kan välja att bara paddla i mindre sjöar och vattendrag som du når med korta bärningar eller att paddla i de större sjöarna med slussar. Flera av våra gäster väljer också en längre tur in i Norge.

Vill du starta eller sluta på ett annat ställe än Risviken kan vi ordna med transporten till rimliga priser. Många kunder kommer tillbaka år efter år för att prova ny turer och få uppleva stillhet och natur.

Kontakt

Telefon

0573-380 60

E-post

booking@nordkanot.se

Adress

Risviken, 672 91 Årjäng