Hyra hus

Vildmarkshuset - Bockudden

Vid Västra Silens strand - perfekt för sportfiskare och familjer.

Vildmarkshuset BOCKUDDEN är en modern stuga/villa på 95 kvadratmeter, fördelade på en Storstuga med öppen spis, matplats och med stora panorama fönster mot sjön samt terrass mot söder. Ett kök med kyl, frys, elspis inkl. ugn. kaffebryggare, diskmaskin, mikrougn, brödrost mm. Ett stort sovrum med två sängar lämpligt som sovrum för vuxna och två mindre sovrum med etagesängar samt en bäddsoffa i vardagsrummet.

Toalett med dusch och tvättutrymme. Större hall med trappa ned till undervåningen. Här finns en bastu, duschutrymme, tvättmaskin. På öst — norr och västsidan en mycket stor balkong / terrass med solstolar, grill och med direkt in/utgång från köket.

Roddbåt med elmotor /alternativt en kanot med flytvästar för två personer. (Alternativt finns 4 hk bensinmotor fyrtakt att hyra för 1 000:- /vecka. Drivmedel tillkommer.

Huset ligger ca 250 meter väster om Base Camp Risviken och Nordmarkens Kanot Center AB helt avskilt från övrig verksamhet när huset är uthyrt. Vår egen bedömning är att Bockudden sommartid lämpar sig för barnfamiljer med krav på en trygg och säker semester med tillgång till bad på sandstrand och möjlighet till båt- och kanotturer i V:a Silen och de kringliggande fina rena sjöarna.

Pris; 8 000:- i veckan. (lördag till lördag)

PERFEKT OCKSÅ FÖR FISKEENTUSIASTER UNDER VÅR OCH HÖST NÄR DET NAPPAR SOM BÄST!
Är Du intresserad av att hyra så ring eller skicka ett mail. Vi har redan börjat boka inför vår- och sommarsäsongen.